•Openingsconcert•Energiepremies•Wegenwerken Vorselaar-Noord•Bloedinzameling Rode Kruis•Wintersportdag

Openingsconcert
Vrijdag 20 januari kan u op het gratis openingsconcert luisteren naar optredens van Zomamuzant en Arne Vanhaecke & Band. De deuren van zaal den Engel openen om 20u.
Zomamuzant: Er was eens ... een Moeder en haar Zoon, gekend van de Vaganten, een Viool en een Accordeon, een vleugje poëzie dat danst langs hartstocht en passie, en beelden die spreken tot de verbeelding ...
 
Arne Vanhaecke & Band: Wondermooie liedjes met rake teksten, poëtisch in al hun onnozelheid. Dat is Arne Vanhae target="_blank">hiermeer over de energiepremies 2012.
 
 
Wegenwerken Vorselaar-Noord
 
In een vorige Info Vorselaar brachten we u al een stand van zaken in het dossier ‘riolerings- en wegenwerken op en rond het Moleneinde/Klissenhoek’.
 
De werken op Moleneinde krijgen prioriteit. Op die manier kan die as snel weer geopend worden en is er terug doorgaand verkeer mogelijk. Concreet moeten er nog een aantal gasleidingen verlegd worden vooraleer de werken afgerond kunnen worden. We zijn hiervoor afhankelijk van de weersomstandigheden en van de planning van Eandis.
 
De aannemer en het studiebureau doen nadien al het mogelijke om de werken te voltooien en de weg zo snel mogelijk terug te openen voor alle verkeer.
 
Bedankt voor uw begrip en medewerking.
 
 
Bloedinzameling Rode Kruis
Het Rode Kruis zamelt dinsdag 14 februari bloed in. Bloedgevers zijn welkom in zaal den Engel van 18u tot 20u30.
 
Volgende dagen mag u ook alvast aankruisen op uw kalender: 24 april, 7 augustus en 6 november.
 
Bent u helaas verhinderd? U kan ook bloed geven in een van onze buurgemeenten. De kalenderkan u raadplegen op de website van het Rode Kruis.
 
 
Wintersportdag
Op maandag 20 februari 2012 kunnen kinderen en jongeren van 10 tot 18 jaar deelnemen aan de Wintersportdag.
 
We rijden met de bus richting Snowworld Landgraaf (NL) waar we eerst ons lunchpakket opeten. Starten doen we met 2 uur ski- of snowboardles. Daarna genieten we van een welverdiende pauze met een sportdrankje en chocoladereep. We sluiten de dag af met nog  1 uur tubegliding (grote banden). Ter plaatse eten we nog frietjes met kipnuggets. Daarna komen we terug richting Vorselaar.
 
We vertrekken om 11u aan sportcentrum ‘De Dreef’ en komen daar terug aan rond 20u30. Deelnemen kost € 35/persoon, voor  het 2de en de volgende kinderen van eenzelfde gezin bedraagt de kostprijs € 31,5/persoon.
 
Inschrijven kan tot en met 10 februari 2012 (of tot zolang er plaatsen beschikbaar zijn) bij de Vorselaarse sportdienst.
 
Na inschrijving ontvangt u een brief met alle noodzakelijke informatie.